Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

SAN Sablon is de tweede telg onder de SAN-restaurants van chef Sang Hoon Degeimbre.

Een kom en een lepel. Dat is ook hier de basis voor zijn visie op gastronomie in de stad, die openstaat voor de wereld, en die recht doet aan elk product. In hun cocon op de Zavel presenteren Valerio Borriero en zijn team een geraffineerde en originele keuken.

Elke kom haalt alles uit een product naar boven, en laat het schitteren in al zijn facetten dankzij een slimme combinatie van techniek en textuur. In elk seizoen en in elke culinaire periode van het jaar, wil de keuken van SAN gul, gepassioneerd en uitdagend zijn.

Layer
Layer
Layer
Image module

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Sinds begin 2022 is Pierre-Jean Antoine het nieuwe hoofd van SAN Sablon. Hij komt zijn eigen keuken aanbieden, voor de gelegenheid geïntegreerd in de schaal die Sang Hoon Degeimbre dierbaar is, voor wie hij binnen zijn team werkte in het restaurant restaurant L’air du temps**, in Liernu.

Een backpacker en altijd in voor, Pierre-Jean steekt zijn hele hart, maar ook al zijn energie, zijn goede humeur en zijn ontluikende talent in elk van zijn kommen.

Op zijn eigen manier, maar zoals sinds het begin van het SAN Sablon-avontuur, vat Pierre-Jean elk gerecht op als een ervaring, die hij zich voorstelt, bewerkt en herwerkt, om het meest eerlijke evenwicht te vinden. Nieuwsgierig naar alles en onvermoeibaar, is de jonge chef “te volgen” van dit moment met beide benen in zijn nieuwe uniform gesprongen en heeft maar één wens: de mooiste producten sublimeren en blijven evolueren.

HET TEAM

Joseph Stevensstraat 12
1000 Brussel
+32 (0)2 512 42 12
info@sansablon.be
Wij ontvangen u graag van dinsdagavond tot zaterdag van 12u tot 14u en van 19u tot 21u30. Het restaurant is gesloten op zondag, maandag en dinsdagmiddag, evenals op feestdagen.

Gesloten van 1 tot 3 november 2022. Heropening op 3 november ’s avonds
Gesloten op 11 november 2022
Jaarlijkse wintersluiting: van 24 december 2022 tot 7 januari 2023

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

SAN Sablon stelt u de degustatie voor… Volledig, gevarieerd en ongewoon.
Image module
45 €

3 GANGEN MENU

van woensdagmiddag tot zaterdagmiddag
80 €

PREMIER ACTE MENU

dit menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond of zaterdagavond
95 €

DEUXIÈME ACTE MENU

van dinsdag tot zaterdag middag en avond
3 GANGEN MENU
45 €
van woensdagmiddag tot zaterdagmiddag
hapjes
voorgerecht
hoofdgerecht
nagerecht
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
PREMIER ACTE MENU
80 €
wordt niet geserveerd op vrijdagavond of zaterdagavond
wine pairing
45 €
hapjes
makreel in escabeche
mosselen, witte kool
Sint-Jakobsvruchten
Granny Smith, selderij
Liernu
rapen & radijzen “signature gerecht van L’air du temps”
pluma
rode kool, biet
entr'acte
Paris-Brest
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
DEUXIÈME ACTE MENU
95 €
van dinsdag tot zaterdag middag en avond
wine pairing
55 €
hapjes
makreel in escabeche
mosselen, witte kool
Sint-Jakobsvruchten
Granny Smith, selderij
Liernu
rapen & radijzen “signature gerecht van L’air du temps”
vis van de dag
kokkels, wortelen
pluma
rode kool, biet
entr'acte
Paris-Brest
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
Onze producenten bij ons in de buurt: Nicolas Maréchal, belAkker, de tuinen van La Finca, UrbiLeaf, Royal Belgian Caviar uit Turnhout, Jérôme Demeyer, Lothar Vilz, les champignons de Bruxelles, Boon brouwerij