Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

SAN Sablon is de tweede telg onder de SAN-restaurants van chef Sang Hoon Degeimbre.

Een kom en een lepel. Dat is ook hier de basis voor zijn visie op gastronomie in de stad, die openstaat voor de wereld, en die recht doet aan elk product. In hun cocon op de Zavel presenteren Pierre-Jean Antoine en zijn team een geraffineerde en originele keuken.

Elke kom haalt alles uit een product naar boven, en laat het schitteren in al zijn facetten dankzij een slimme combinatie van techniek en textuur. In elk seizoen en in elke culinaire periode van het jaar, wil de keuken van SAN gul, gepassioneerd en uitdagend zijn.

Layer
Layer
Layer
Image module

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Sinds begin 2022 is Pierre-Jean Antoine het nieuwe hoofd van SAN Sablon. Hij komt zijn eigen keuken aanbieden, voor de gelegenheid geïntegreerd in de schaal die Sang Hoon Degeimbre dierbaar is, voor wie hij binnen zijn team werkte in het restaurant restaurant L’air du temps**, in Liernu.

Een backpacker en altijd in voor, Pierre-Jean steekt zijn hele hart, maar ook al zijn energie, zijn goede humeur en zijn ontluikende talent in elk van zijn kommen.

Op zijn eigen manier, maar zoals sinds het begin van het SAN Sablon-avontuur, vat Pierre-Jean elk gerecht op als een ervaring, die hij zich voorstelt, bewerkt en herwerkt, om het meest eerlijke evenwicht te vinden. Nieuwsgierig naar alles en onvermoeibaar, is de jonge chef “te volgen” van dit moment met beide benen in zijn nieuwe uniform gesprongen en heeft maar één wens: de mooiste producten sublimeren en blijven evolueren.

HET TEAM

Joseph Stevensstraat 12
1000 Brussel
+32 (0)2 512 42 12
info@sansablon.be
Gedurende de hele maand maart 2023 zullen we uitzonderlijk van dinsdag- tot zaterdagavond & zaterdagmiddag open zijn. Gesloten op zondag, maandag en elke middag (behalve zaterdag).

Gesloten van dinsdag 11 tot woensdag 19 april 2023 ’s middags
Heropening op woensdag 19 april om 19u

Gesloten van dinsdag 1 tot donderdag 17 augustus 2023 ’s middags
Heropening op donderdag 17 augustus om 19u

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

SAN Sablon stelt u de degustatie voor… Volledig, gevarieerd en ongewoon.
Image module
95 €

UNIEKE MENU MAART 2023

uitzonderlijk van dinsdag tot zaterdagavond & zaterdagmiddag
UNIEKE MENU MAART 2023
95 €
uitzonderlijk van dinsdag tot zaterdagavond & vrijdagmiddag
hapjes
zoals een vitello tonato
langoustine
Liernu
groenten van onze tuin geserveerd in een emulsie van lactogefermenteerde sap “signature gerecht van L’air du temps”
Sint-Jakobsvruchten
groene sap
vis van het moment
zoals een tatin-taart
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
Onze producenten bij ons in de buurt: Nicolas Maréchal, belAkker, de tuinen van La Finca, UrbiLeaf, Royal Belgian Caviar uit Turnhout, Jérôme Demeyer, Lothar Vilz, les champignons de Bruxelles, Boon brouwerij