Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

SAN Sablon is de tweede telg onder de SAN-restaurants van chef Sang Hoon Degeimbre.

Een kom en een lepel. Dat is ook hier de basis voor zijn visie op gastronomie in de stad, die openstaat voor de wereld, en die recht doet aan elk product. In hun cocon op de Zavel presenteren Valerio Borriero en zijn team een geraffineerde en originele keuken.

Elke kom haalt alles uit een product naar boven, en laat het schitteren in al zijn facetten dankzij een slimme combinatie van techniek en textuur. In elk seizoen en in elke culinaire periode van het jaar, wil de keuken van SAN gul, gepassioneerd en uitdagend zijn.

Layer
Layer
Layer
Image module

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Sedert begin 2019 is Valerio Borriero de chef van SAN Sablon. Hij schrijft er een stuk culinaire geschiedenis van vandaag : creatief, smakelijk en verantwoordelijk. Hij is steeds op zoek naar innovatie en focust op het product, kooktechnieken en fermentatie. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij zijn gasten.

Hij is omringd door een al even gepassioneerd team, met Sachin Malhotra, Clément Meslin en Omar Bah.

HET TEAM

Joseph Stevensstraat 12
1000 Brussel
+32 (0)2 512 42 12
info@sansablon.be

Wij ontvangen u graag van dinsdag tot zaterdag van 12u tot 14u en van 19u tot 21u30.
Gesloten op zondag en maandag.

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

SAN Sablon stelt u de degustatie voor… Volledig, gevarieerd en ongewoon.
Image module
45 €

LUNCH MENU

van dinsdagmiddag tot zaterdagmiddag
80 €

PREMIER ACTE MENU

dit menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond of zaterdagavond
95 €

DEUXIÈME ACTE MENU

van dinsdag tot zaterdag middag en avond
LUNCH MENU
45 €
van dinsdagmiddag tot zaterdagmiddag
voorgerecht
hoofdgerecht
nagerecht
zuurdesembrood, boerenboter
PREMIER ACTE MENU
80 €
dit menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond of zaterdagavond
wine pairing
45 €
hapjes
bonito
pruim, buratta
zwarte mul "in het groen"
munt, bieslook, peterselie, rogge van boerderij Baré
kalfsvlees "Limousin" van Lothar Vilz
maïs, popcorn
gevogelte van de boerderij van Julien
aubergine gegaard in het vuur, wilde kapers
entr'acte
gekonfijte tomaat van la Finca
pure chocolade, kalamata olijven
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
DEUXIÈME ACTE MENU
95 €
van dinsdag tot zaterdag middag en avond
wine pairing
45 €
hapjes
bonito
pruim, buratta
zwarte mul "in het groen"
munt, bieslook, peterselie, rogge van boerderij Baré
kalfsvlees "Limousin" van Lothar Vilz
maïs, popcorn
Liernu
seizoensgroenten, lacto jus, olie van de tijd
zeeduivel
cucurbitaceae, paprika
gevogelte van de boerderij van Julien
aubergine gegaard in het vuur, wilde kapers
entr'acte
gekonfijte tomaat van la Finca
pure chocolade, kalamata olijven
versnaperingen
zuurdesembrood, boerenboter
Onze producenten bij ons in de buurt: Nicolas Maréchal, belAkker, de tuinen van La Finca, UrbiLeaf, Royal Belgian Caviar uit Turnhout, Jérôme Demeyer, Lothar Vilz, les champignons de Bruxelles, Boon brouwerij