Filosophie

SAN Sablon is de tweede telg onder de SAN-restaurants van chef Sang Hoon Degeimbre. Een kom en een lepel. Dat is ook hier de basis voor zijn visie op gastronomie in de stad, die openstaat voor de wereld, en die recht doet aan elk product.

In hun cocon op de Zavel presenteren Valerio Borriero en zijn team een geraffineerde en originele keuken.

Elke kom haalt alles uit een product naar boven, en laat het schitteren in al zijn facetten dankzij een slimme combinatie van techniek en textuur.

In elk seizoen en in elke culinaire periode van het jaar, wil de keuken van SAN gul, gepassioneerd en uitdagend zijn.

Het Team

Sedert begin 2019 is Valerio Borriero de chef van SAN Sablon. Hij schrijft er een stuk culinaire geschiedenis van vandaag : creatief, smakelijk en verantwoordelijk. Hij is steeds op zoek naar innovatie en focust op het product, kooktechnieken en fermentatie. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij zijn gasten.

Hij is omringd door een al even gepassioneerd team, met Sachin Malhorta, Sylvain Claes, Nicolas Dekegel en Jamal El Madani.